Ilmoittaminen

Ilmoita vesimittarilukema

Ilmoita vesimittarilukema

Vesimittarilukema tulee ilmoittaa vähintään kerran vuodessa.

Voit ilmoittaa vesimittarin lukeman Kulutus-Web -palvelussa.

Pyydämme lähettämään lukematiedon ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Voit myös ilmoittaa vesimittarin lukeman postitse lähetetyllä vesimittarilukeman ilmoituskortilla, puhelimitse 05047 13619 /Heli Tolvanen tai sähköpostilla heli.tolvanen(at)nurmeksenvesi.fi

Tallenna lukema Kulutus-Webiin täysinä kuutioina. Mittarilukemaa tallennettaessa voit saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on suuri, ota yhteyttä vesihuollon asiakaspalveluun.

Kulutus-Webistä voit myös selata kiinteistösi vedenkulutushistoriaa, katsoa ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina, lähettää kysymyksiä tai palautetta palvelusta ja tehdä sopimuksen siirtoilmoituksen.

Kulutus-Webiin kirjaudut kulutuspaikan /-pisteen numerolla ja mittarin numerolla. Tiedot saat vesilaskusta tai mittarinlukukortista. Voit myös halutessasi ilmoittaa Kulutus-Webissä gsm-numerosi ja sähköpostiosoitteen niille varattuihin kenttiin. Tietoja käytetään myöhemmin käyttöön otettavaa tekstiviesti- ja muuta tiedotusta varten.

Lisätietoja

Nurmeksen Vesi Oy, asiakaspalvelu Heli Tolvanen Kauppatori 3, 2. krs 75500 Nurmes 050 471 3619 heli.tolvanen(at)nurmeksenvesi.fi

Avoinna ma-pe 9-15